DE KRING       Praktijk voor Psychotherapie

Wie ben ik?

Lonneke Weusten, Integratief therapeut, praktijk De Kring

In de periode dat Lonneke Weusten na studie aan de Pedagogische Academie zich als leerkracht intensief en vernieuwend inzette voor het onderwijzen van kinderen, groeide haar besef dat kinderen soms meer hulp nodig hebben dan een basisschool leerkracht kan bieden.

Na een periode waarin ze haar tweede studie als Integratief Kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie Cum Laude afrondde, terwijl ze tegelijkertijd vier zoons grootbracht, richtte daarom haar eigen praktijk op.

Door de jaren volgde ze aanvullende studies als systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) en integratieve EMDR voor kinderen. In de loopbaan van de afgelopen 16 jaar heeft ze deze kennis kunnen toepassen bij het helpen van vele kinderen, jongeren en volwassenen.

In de praktijk is De Driehoek ontstaan, een als een werkmodel voor psychotherapie. Dit analysemodel wordt gebruikt om met de cliƫnt te communiceren waarbij gebruik wordt gemaakt van schematherapie. Over De Driehoek heeft Lonneke Weusten een boek gepubliceerd.

https://www.bruna.nl/boeken/de-driehoek-9789087596187

Praktijk ‘De Kring’

– Integratieve Kindertherapie
– Relatie- en Gezinstherapie (Systeemtherapie)
– Schema- en Driehoekstherapie

M.K.A.M. (Lonneke) Weusten
van Goyenlaan 18
3764 XJ Soest
T. 035 582 7791
@. mweusten@kpnmail.nl

www.integratievekindertherapie.net
www.dekring-praktijkvoorpsychotherapie.net
www.dekring-schemadriehoekstherapie.nl